Geachte relatie,

 

Via deze weg willen we u meedelen dat we het zusterbedrijf Muns Hydrauliek Oosterhout  gaan samen voegen bij J.L Muns BV in Hardinxveld.

De huidige kosten om Muns Hydrauliek open te houden zijn enorm gestegen en de oplopende kosten van alle producten en lange levertijden zijn mede verantwoordelijk voor dit besluit.

 

Veel zaken werden al gezamenlijk uitgevoerd zoals verkoop, administratie en telefooncentrale.

Door de krachten verder samen te bundelen kunnen we een stabiele en betrouwbare organisatie blijven en zo gereed te staan voor de toekomst.

Een toekomst waarin we u de service kunnen bieden die u van ons gewend bent.

De verkoop van de producten zal worden voortgezet vanuit Hardinxveld en Emiel Deventer blijft hiervoor uw contactpersoon.

Voor lopende projecten en service aanvragen kunt u nog altijd contact opnemen met Twan Joosen.

Ook zullen de monteurs die nu werkzaam zijn bij Muns Hydrauliek Oosterhout hun werkzaamheden voort zetten in Hardinxveld.

Tevens zijn er meerdere service bussen beschikbaar en mocht u problemen op locatie hebben bieden we u dezelfde service als u vanuit Oosterhout gewend bent.

 

Voor u als klant heeft u voor onderhoud en kraankeuringen misschien wat meer reistijd maar u bent van harte welkom in Hardinxveld, de koffie staat gereed.

Ook het gebruik van een leenauto tegen geringe kosten op de dagen dat u een kraankeuring  heeft behoort tot de mogelijkheden.